Onze manier

Waarom noemen wij huiswerkbegeleiding “coaching” en bijles “training”?

Coaching en training klinken positiever, maar vooral omdat coaching en training de heldere benadering van Helder beter onderstrepen:

“Het is wel erg veel allemaal…., ik wil overzicht en grip en het maximale uit mijn capaciteiten halen!”

Ben je op zoek naar een fijne plek om na school je huiswerk te doen en je toetsen voor te bereiden? Of heb jij af en toe het gevoel dat er zoveel van je verwacht wordt en dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet? Meld je dan aan voor een aantal dagen coaching per week.

Op de zeer makkelijk bereikbare en leuke locatie van Helder zul je samen met een aantal andere scholieren begeleid worden door een coach. Gedurende deze dagen (vanaf 2 dagen per week) zullen we er samen voor zorgen dat huiswerk en toetsen op een gestructureerde manier gepland en voorbereid worden. We gaan er voor zorgen dat er overzicht en grip ontstaat zodat er naast alles wat je voor school moet doen genoeg tijd overblijft om bijvoorbeeld te sporten en te chillen.

“Ik wil mijn resultaten voor 1 specifiek vak of meerdere vakken verbeteren”

Heb je moeite met 1 of meerdere vakken meld je dan aan voor een training bij Helder. In “1 op 1” sessies ( 1 uur) word je getraind in deze vakken. We gaan er alles aan doen om na een grondige behoefteanalyse een stevige basis te creëren. Vanuit dit fundament zal je merken dat nieuwe stof makkelijker te begrijpen is en het steeds sneller gaat om deze toe te passen. Trainingen zijn elke werkdag van 09:00hr tot 21:00hr in te plannen. In incidentele gevallen kunnen we ook op zaterdag tot 13:00hr inplannen.


Helder coaching en training, elke werkdag van 09.00 tot 21:00 uur geopend!