Onze manier

Waarom noemen wij huiswerkbegeleiding “coaching” en bijles “training”?

Coaching en training klinken positiever, maar vooral omdat coaching en training de heldere benadering van Helder beter onderstrepen:

“Het is wel erg veel allemaal…., ik wil overzicht en grip en het maximale uit mijn capaciteiten halen!”

Ben je op zoek naar een fijne plek om na school je huiswerk te doen en je toetsen voor te bereiden? Of heb jij af en toe het gevoel dat er zoveel van je verwacht wordt en dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet? Meld je dan aan voor een aantal dagen coaching per week.

Op de zeer makkelijk bereikbare en leuke locatie van Helder zul je samen met een aantal andere scholieren begeleid worden door een coach. Gedurende deze dagen (vanaf 2 dagen per week) zullen we er samen voor zorgen dat huiswerk en toetsen op een gestructureerde manier gepland en voorbereid worden. We gaan er voor zorgen dat er overzicht en grip ontstaat zodat er naast alles wat je voor school moet doen genoeg tijd overblijft om bijvoorbeeld te sporten en te chillen.

“Ik wil mijn resultaten voor 1 specifiek vak of meerdere vakken verbeteren”

Heb je moeite met 1 of meerdere vakken meld je dan aan voor een training bij Helder. In “1 op 1” sessies ( 1 uur) word je getraind in deze vakken. We gaan er alles aan doen om na een grondige behoefteanalyse een stevige basis te creëren. Vanuit dit fundament zal je merken dat nieuwe stof makkelijker te begrijpen is en het steeds sneller gaat om deze toe te passen. Trainingen zijn elke werkdag van 09:00hr tot 21:00hr in te plannen. Trainingen zijn ook mogelijk op zaterdag en zondag.


Helder coaching en training, ook op zaterdag en zondag trainingen mogelijk!

Google Reviews:

Helder Coaching en Training IconHelder Coaching en Training

Minaret 1, Hoofddorp

4,9 39 reviews

 • Avatar flynn meijer ★★★★★ 3 maanden geleden
  Studeren bij Helder heeft mij enorm geholpen voor ritme … More en structuur. Gemiddelde cijfer ging van een 6,7 naar een 7,5. (4vwo)
 • Avatar Andres Vivas ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik heb hier altijd genoten en vooral dingen geleerd. Super … More flexibiliteit en enorm aardige mensen echt een fijne sfeer! Ik heb voornamelijk wiskunde bijles gevolgd en ik heb daardoor een 6.5 op mijn examen gehaald dat zegt al meer dan genoeg denk ik! Zeker een aanrader.
 • Avatar Kim van den Burg ★★★★ 6 maanden geleden
  Mede dankzij de hulp van de trainers heeft mijn dochter … More haar examens super goed afgerond. Geslaagd met mooie cijfers. Zij vond vooral de 1 op 1 training en de duidelijke uitleg heel prettig. Ook de omgeving is fijn alsof je gewoon thuis in je eigen omgeving leert. Alle trainers van Helder coaching bedankt!
 • Avatar Suus Tiel ★★★★★ 6 maanden geleden
  economie nog nooit hoger dan een 5 gehaald. 1 keer in de … More week 1,5 maand 1op 1 bijles gehad en mijn examen een 6 gehaald. Top!
 • Avatar Julia Fragao ★★★★★ 6 maanden geleden
  Onze dochter stond begin van het jaar een 5,6 voor wiskunde … More B en een 5,5 voor scheikunde. Dankzij de Bijles bij Helder Coaching is ze geslaagd voor haar Havo met een 7 gemiddeld zowel voor wiskunde B als voor scheikunde. Heel blij mee. Dank je wel Jeroen en Bas.
 • Avatar Liv Noja ★★★★ 6 maanden geleden
  Helder is een hele fijne plek om rustig te leren, huiswerk … More te maken. De trainingen kunnen je echt helpen!
 • Avatar Cerén Semp ★★★★★ 9 maanden geleden
  Fijne plek om te studeren en uitleg te krijgen. Verder zijn … More ze flexibel met tijden. Zeker aan te raden!
 • Avatar Anne Barnhoorn ★★★★★ 9 maanden geleden
  Super fijne bijlessen, er soepel in planning! Heeft me heel … More erg geholpen met mijn wiskunde cijfer!
 • Avatar Evi Munksgaard ★★★★★ 9 maanden geleden
  Top bijles! Helpt goed met mijn scheikunde bijhouden en … More zijn flexibele tijden waarop de bijlessen kunnen
 • Avatar Sylwia Akbar ★★★★★ 9 maanden geleden
  Helder professionele bijles organisatie, flexibel met wijzigen … More tijden.
  Kortom ik beveel ze aan!
 • Avatar Faber Gubbels ★★★★★ 9 maanden geleden
  Altijd goede hulp met huiswerk, planningen maken en hieraan … More houden voor toetsweken gaan ook altijd goed! Top plek voor huiswerkbegeleiding en bijlessen 👌🏻
 • Avatar Noa Van Wilgen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Super begeleiding bij het voorbereiden op examens en toetsen. … More
 • Avatar Nadesh El Hadji ★★★★★ een jaar geleden
  Je word erg goed en persoonlijk geholpen met de vakken en … More de punten waar jij moeite hebt. De hulp hier heb ik er terug gezien in mijn cijfers. Zeker een aanrader als je moeite hebt met bepaalde vakken op school.
 • Avatar Laurine Han ★★★★★ een jaar geleden
  Helder is de perfecte plek voor het maken van huiswerk en … More krijgen van bijles. Zelf kom ik hier voor het geven van bijles en Citotraining en daarvoor hangt er bij Helder een super fijne sfeer. Het is er rustig, maar tegelijk huiselijk en gezellig, een perfecte combi voor het goed kunnen concentreren en fijn kunnen werken. Het contact tussen mij als bijlesgever en de leerling is via Jeroen super snel en makkelijk. Dit maakt Helder heel flexibel en het een keertje verzetten van bijles is dan ook geen probleem.
 • Avatar Katarina Thabit ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne begeleiding. Mijn dochtertje is flink vooruit gegaan … More in rekenen en begrijpend lezen. Helder coaching biedt net dat extra's wat school niet kan bieden.
 • Avatar Christiaan Haasdijk ★★★★★ een jaar geleden
  Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar de bijles … More bij Helder. Ze passen de inhoud van de bijles moeiteloos aan op waar ze op school mee bezig is. Deze week zei ze dat Jeroen en Sanne haar zelfvertrouwen geven en zorgen dat ze gaat geloven dat ze het kan! Wat wil je nog meer.
 • Avatar Ilse Verpalen ★★★★★ een jaar geleden
  Onze zoon is in corona tijd bij Helder terecht gekomen. … More Huiswerk maken en/of leren was thuis een hele onderneming. Tot ieders frustratie aan toe. Jeroen biedt structuur, veiligheid en ruimte voor de leerlingen om te werken. Onze zoon heeft het super naar zijn zin bij Helder. Hij wordt goed begeleid en gestuurd. De bijlessen die hij krijgt van de studenten zijn ook fijn, ook hierin is genoeg flexibiliteit en ruimte. We zien echt een mooie groei in onze zoon als persoon en daarnaast ook hoe hij met zijn schoolwerk omgaat.
 • Avatar Eva Melody van Groeningen ★★★★★ een jaar geleden
  Wat een feestje om bij Helder te zijn, mijn zoon en dochter … More worden gezien met alle kwaliteiten die ze bezitten. Huiswerk maken is nu "leuk en makkelijk".
 • Avatar Koen Zwikker ★★★★★ een jaar geleden
  Ik kwam bij Helder voor bijles in mijn examenjaar voor wiskunde … More en natuur en scheikunde. Het heeft mij heel erg geholpen en ik heb veel van ze geleerd. Iedereen was erg aardig en ik voelde me er op mijn gemak. Ik kijk terug op een leerzame en gezellige tijd bij Helder! Bedankt voor alles 👍🏼
 • Avatar Nalienie KB ★★★☆☆ een jaar geleden
  Een aanrader!!
  Onze zoon kreeg de hulp die hij nodig had
  … More om zijn achterstand weg te werken. Hij heeft
  het schooladvies gekregen dat beter bij hem past. Ook de begeleiding/gesprekken naar ouders toe was heel fijn.
  Wij zijn heel blij met de resultaten.
 • Avatar Richard Reijmers ★★★★★ een jaar geleden
  Onze zoon had tijdens corona een achterstand opgelopen door … More thuisonderwijs en kreeg hierdoor een tijdelijk advies in groep 7 dat naar onze mening niet bij zijn niveau hoorde, Helder Coaching heeft hem enorm geholpen nu in groep 8 een advies te krijgen wat beter aansluit bij hem als persoon. Wij zijn heel blij met de geboekte resultaten en de manier waarop ze het doen!
 • Avatar Hilde-Marieken ★★★★★ 2 jaar geleden
  Het afgelopen schooljaar heeft mijn dochter begeleiding … More en bijles gehad bij Helder. Ze heeft keihard gewerkt om uiteindelijk over te gaan naar HAVO 4. Zonder de hulp van Jeroen en bijlessen van Teun en Bas was dit niet gelukt in dit bizarre Corona jaar. Jeroen heeft mij als ondersteunende ouder ook kunnen coachen en was altijd bereikbaar voor overleg over de te volgen strategie. Maximaal flexibele inzet zoals genoemd op de site is absoluut een feit. Mijn dochter heeft zich al weer aangemeld voor bijlessen en begint zodoende vol vertrouwen en met een steuntje in de rug aan het nieuwe schooljaar.
 • Avatar Dimitri Damianakos ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super goede omgeving. Ik ging erg slecht op school op een … More moment dit jaar en ben toen hier gekomen op aanraden van vorige bijleslerares. Ik heb vandaag het nieuws gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn havo examen. Ik wil zeggen dat ik het zonder deze mensen hier nooit had kunnen halen en dat het de beste bijles/training is die ik ooit heb gehad. Als je twijfelt of je hier bijles wilt nemen, zet je eroverheen en ga, omdat het een immens goeie plek is waar ik met veel hulp mijn eindexamen heb kunnen halen.
 • Avatar Day Van Nieuwkerk ★★★★★ 3 jaar geleden
  Hele fijne plek om te leren of huiswerk te maken. Ook hele … More goeie bijles, haal alleen maar boven de 7 of hoger sinds ik bij hun zit. En dr is altijd lekker eten, als je uit school komt. Ze zijn heel soepel, dus dingen verplaatsen kan altijd!
 • Avatar Rody Frequin ★★★★★ 3 jaar geleden
  Super fijne locatie waar op een rustige manier les wordt … More gegeven waardoor leerlingen zich snel op hun gemak voelen. Er wordt individueel bekeken welke aanpak het beste werkt maar altijd met als doel om de leerlingen te helpen. En de resultaten zijn er ook naar !
 • Avatar Berrin Satir ★★★★★ 3 jaar geleden
  Een prettige leer sfeer voor ieder niveau. Je krijgt een … More goede richting naar je doelen en huiswerk doe je hier met plezier.
 • Avatar Rianne Noordman ★★★★★ 3 jaar geleden
  het is een fijne plek om rustig te werken.
  ik had mijn eerste
  … More toetsweek en vond het super spannend maar kon hier gewoon rustig leren en had samen met Jeroen een planning gemaakt want ik op welke dag zou gaan leren.
  echt een aanrader.
 • Avatar Mrs T ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wat een fijne plek! Goede, persoonlijke begeleiding door … More mensen die jongeren serieus nemen. Blij mee!
 • Avatar Peter Dekker ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wat een plek! Super leuke en professionele begeleiding! … More Erg gaaf ingericht! En enorm flexibel!
 • Avatar Jeroen Thiers ★★★★★ 3 jaar geleden
  ☑Huiselijke omgeving ☑ Op maat voor alle niveaus ☑ Optimale … More flexibiliteit ☑ Leuke sfeer
 • Avatar Jaden Airewele (Jaden Airewele) ★★★★★ 3 jaar geleden
  Enorm goede en plezierige begeleiding gehad. Alles met structuur … More in voorbereiding op de examens. Super leuke ruimte! Ook online begeleiding gehad! Helder is een echte aanrader!