Locatie en Sfeerimpressies

Waar zit Helder? Kan je ook ’s avonds een training krijgen?

Helder ligt lekker centraal en is daardoor makkelijk te bereiken voor de meeste scholen. In het Live Life & Dance Center – Minaret 1 – in Hoofddorp heeft Helder een ruimte die motiveert en leuk is ingericht om in een niet-schoolse, lees huiselijke omgeving op een prettige manier gecoacht en getraind te worden. Om optimale flexibiliteit te bieden is het bij Helder ook mogelijk trainingen te volgen in de avonduren en ook op zaterdag.

Helder coaching en training, ook op zaterdag en zondag trainingen mogelijk!


Google Reviews:

Helder Coaching en Training IconHelder Coaching en Training

Minaret 1, Hoofddorp

4,9 31 reviews

 • Avatar Cerén Semp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Fijne plek om te studeren en uitleg te krijgen. Verder zijn … More ze flexibel met tijden. Zeker aan te raden!
 • Avatar Anne Barnhoorn ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super fijne bijlessen, er soepel in planning! Heeft me heel … More erg geholpen met mijn wiskunde cijfer!
 • Avatar Evi Munksgaard ★★★★★ 4 maanden geleden
  Top bijles! Helpt goed met mijn scheikunde bijhouden en … More zijn flexibele tijden waarop de bijlessen kunnen
 • Avatar Sylwia Akbar ★★★★★ 4 maanden geleden
  Helder professionele bijles organisatie, flexibel met wijzigen … More tijden.
  Kortom ik beveel ze aan!
 • Avatar Faber Gubbels ★★★★★ 4 maanden geleden
  Altijd goede hulp met huiswerk, planningen maken en hieraan … More houden voor toetsweken gaan ook altijd goed! Top plek voor huiswerkbegeleiding en bijlessen 👌🏻
 • Avatar Noa Van Wilgen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Super begeleiding bij het voorbereiden op examens en toetsen. … More
 • Avatar Nadesh El Hadji ★★★★★ 11 maanden geleden
  Je word erg goed en persoonlijk geholpen met de vakken en … More de punten waar jij moeite hebt. De hulp hier heb ik er terug gezien in mijn cijfers. Zeker een aanrader als je moeite hebt met bepaalde vakken op school.
 • Avatar Laurine Han ★★★★★ een jaar geleden
  Helder is de perfecte plek voor het maken van huiswerk en … More krijgen van bijles. Zelf kom ik hier voor het geven van bijles en Citotraining en daarvoor hangt er bij Helder een super fijne sfeer. Het is er rustig, maar tegelijk huiselijk en gezellig, een perfecte combi voor het goed kunnen concentreren en fijn kunnen werken. Het contact tussen mij als bijlesgever en de leerling is via Jeroen super snel en makkelijk. Dit maakt Helder heel flexibel en het een keertje verzetten van bijles is dan ook geen probleem.
 • Avatar Katarina Thabit ★★★★★ een jaar geleden
  Fijne begeleiding. Mijn dochtertje is flink vooruit gegaan … More in rekenen en begrijpend lezen. Helder coaching biedt net dat extra's wat school niet kan bieden.
 • Avatar Christiaan Haasdijk ★★★★★ een jaar geleden
  Onze dochter gaat altijd met veel plezier naar de bijles … More bij Helder. Ze passen de inhoud van de bijles moeiteloos aan op waar ze op school mee bezig is. Deze week zei ze dat Jeroen en Sanne haar zelfvertrouwen geven en zorgen dat ze gaat geloven dat ze het kan! Wat wil je nog meer.
 • Avatar Ilse Verpalen ★★★★★ een jaar geleden
  Onze zoon is in corona tijd bij Helder terecht gekomen. … More Huiswerk maken en/of leren was thuis een hele onderneming. Tot ieders frustratie aan toe. Jeroen biedt structuur, veiligheid en ruimte voor de leerlingen om te werken. Onze zoon heeft het super naar zijn zin bij Helder. Hij wordt goed begeleid en gestuurd. De bijlessen die hij krijgt van de studenten zijn ook fijn, ook hierin is genoeg flexibiliteit en ruimte. We zien echt een mooie groei in onze zoon als persoon en daarnaast ook hoe hij met zijn schoolwerk omgaat.
 • Avatar Eva Melody van Groeningen ★★★★★ een jaar geleden
  Wat een feestje om bij Helder te zijn, mijn zoon en dochter … More worden gezien met alle kwaliteiten die ze bezitten. Huiswerk maken is nu "leuk en makkelijk".
 • Avatar Koen Zwikker ★★★★★ een jaar geleden
  Ik kwam bij Helder voor bijles in mijn examenjaar voor wiskunde … More en natuur en scheikunde. Het heeft mij heel erg geholpen en ik heb veel van ze geleerd. Iedereen was erg aardig en ik voelde me er op mijn gemak. Ik kijk terug op een leerzame en gezellige tijd bij Helder! Bedankt voor alles 👍🏼
 • Avatar Nalienie KB ★★★☆☆ een jaar geleden
  Een aanrader!!
  Onze zoon kreeg de hulp die hij nodig had
  … More om zijn achterstand weg te werken. Hij heeft
  het schooladvies gekregen dat beter bij hem past. Ook de begeleiding/gesprekken naar ouders toe was heel fijn.
  Wij zijn heel blij met de resultaten.
 • Avatar Richard Reijmers ★★★★★ een jaar geleden
  Onze zoon had tijdens corona een achterstand opgelopen door … More thuisonderwijs en kreeg hierdoor een tijdelijk advies in groep 7 dat naar onze mening niet bij zijn niveau hoorde, Helder Coaching heeft hem enorm geholpen nu in groep 8 een advies te krijgen wat beter aansluit bij hem als persoon. Wij zijn heel blij met de geboekte resultaten en de manier waarop ze het doen!
 • Avatar Hilde-Marieken ★★★★★ een jaar geleden
  Het afgelopen schooljaar heeft mijn dochter begeleiding … More en bijles gehad bij Helder. Ze heeft keihard gewerkt om uiteindelijk over te gaan naar HAVO 4. Zonder de hulp van Jeroen en bijlessen van Teun en Bas was dit niet gelukt in dit bizarre Corona jaar. Jeroen heeft mij als ondersteunende ouder ook kunnen coachen en was altijd bereikbaar voor overleg over de te volgen strategie. Maximaal flexibele inzet zoals genoemd op de site is absoluut een feit. Mijn dochter heeft zich al weer aangemeld voor bijlessen en begint zodoende vol vertrouwen en met een steuntje in de rug aan het nieuwe schooljaar.
 • Avatar Dimitri Damianakos ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super goede omgeving. Ik ging erg slecht op school op een … More moment dit jaar en ben toen hier gekomen op aanraden van vorige bijleslerares. Ik heb vandaag het nieuws gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn havo examen. Ik wil zeggen dat ik het zonder deze mensen hier nooit had kunnen halen en dat het de beste bijles/training is die ik ooit heb gehad. Als je twijfelt of je hier bijles wilt nemen, zet je eroverheen en ga, omdat het een immens goeie plek is waar ik met veel hulp mijn eindexamen heb kunnen halen.
 • Avatar Day Van Nieuwkerk ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hele fijne plek om te leren of huiswerk te maken. Ook hele … More goeie bijles, haal alleen maar boven de 7 of hoger sinds ik bij hun zit. En dr is altijd lekker eten, als je uit school komt. Ze zijn heel soepel, dus dingen verplaatsen kan altijd!
 • Avatar Rody Frequin ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super fijne locatie waar op een rustige manier les wordt … More gegeven waardoor leerlingen zich snel op hun gemak voelen. Er wordt individueel bekeken welke aanpak het beste werkt maar altijd met als doel om de leerlingen te helpen. En de resultaten zijn er ook naar !
 • Avatar Berrin Satir ★★★★★ 2 jaar geleden
  Een prettige leer sfeer voor ieder niveau. Je krijgt een … More goede richting naar je doelen en huiswerk doe je hier met plezier.
 • Avatar Rianne Noordman ★★★★★ 3 jaar geleden
  het is een fijne plek om rustig te werken.
  ik had mijn eerste
  … More toetsweek en vond het super spannend maar kon hier gewoon rustig leren en had samen met Jeroen een planning gemaakt want ik op welke dag zou gaan leren.
  echt een aanrader.
 • Avatar Mrs T ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wat een fijne plek! Goede, persoonlijke begeleiding door … More mensen die jongeren serieus nemen. Blij mee!
 • Avatar Peter Dekker ★★★★★ 3 jaar geleden
  Wat een plek! Super leuke en professionele begeleiding! … More Erg gaaf ingericht! En enorm flexibel!
 • Avatar Jeroen Thiers ★★★★★ 3 jaar geleden
  ☑Huiselijke omgeving ☑ Op maat voor alle niveaus ☑ Optimale … More flexibiliteit ☑ Leuke sfeer
 • Avatar Jaden Airewele (Jaden Airewele) ★★★★★ 3 jaar geleden
  Enorm goede en plezierige begeleiding gehad. Alles met structuur … More in voorbereiding op de examens. Super leuke ruimte! Ook online begeleiding gehad! Helder is een echte aanrader!

Geverifieerd door MonsterInsights